Då tar vi tag i det igen!

Så nu var det jävligt länge sedan jag bloggade måste jag erkänna. Ibland så känner jag inte riktigt för det men nu hoppas jag på att det ska bli bra! Mitt sommarlov började i fredags så snart har en vecka gått! Skönt måste jag faktiskt ändå säga! Jag börjar jobba 25 juni så är ju ledig ett tag till så hinner man villa upp sig lite innan det är dags att jobba!

Igår tog min älskade stora syster studenten så vi har plockat undan och donat med allt idag så nu är jag värdig ett par avsnitt av vampire diaries! Ny serie som jag fastnat totalt för.

Iallafall igår så hade vi jätte mysigt vi var lite mer än 50 personer som firade min älskade systers student så det var jätte trevligt och träffa alla! Mamma har en stor släkt så då blir det ju mycket folk! Nä som sagt nu läöngtar jag med till min student så jag kan börja plugga på NYFA sen!

Nä nu blir det vampyrer för min del! Hoppas alla ha det bra och att det är fint väder!

BTW någon jävel har tagit min mobil så har ingen mobil med kamera direkt så har inga foton från studenten:( min nya Iphone kommer förhoppningsvis inom en snar framtid! Vi hoppas på imorgon!!


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

RSS 2.0

Namn 


Epost 


Ämne:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus