helgen

Hej förlåt att jag inte skrivit tidigare men har inte haft tillgång till dator. Igår morse så åkte Tulda, Tove, Lisa och jag till Olofström för att gå på en ULK-kurs (ung ledare i stallet). Så kom hem för en stund sedan! Min app på mobilen (blogg.se appen) den funkar inte jo det går att skriva texter men inte en jävla fucking bild kan den lägga upp!!! Galen!!!!!!! Blir sååå arg när man ligger och har kämpat med ett inlägg så går det inte att skriva sen!! Ja kul!! heheh not!!

Aja kursen var bra i alla fall nu är det två träffar till och förhoppningsviss så blir en av träffarna i Karlskrona! Gött!!!

Nu sitter jag då och försöker skriva en väldigt interessant engelska resention av min bok!! Men går inte så bra sitter och kollar på stockholm horse show istället mycket roligare!! Hörs när vi hörs!! hahah nej skriver ikväll igen ha det gött!! :D



Johanna

Lorena & Lii

Sitter hos Lorena mitt i skogen och kollar på Eclipse med Liio också!!! Mysigt som fan kan jag meddela man smälter ju inte lite av bilderna nedan lixsom!!! Grrr!!!!! Ska iväg imorgon på kurs men skriver mer om det ikväll när jag kommer hem!! Njut så länge!!


Fredag!

God morgon!! Har precis kollat på ett avsnitt av one tree hill och ätit frukost!! Sååå gott med risgrynsgröt på morgonen med en massa kanel!! mums!!!

Ska ta och fixa till mig nu och taga inför dans!! Har sååå ont i hela kroppen så lär inte gå bra!!! Har träningsvärk lixsom så det gör verkligen ont överallt!!

Dagen har fullt schemma i alla fall
  • skolan 10:45-15:15
  • Stallet vid senast 16:00
  • Rid lektion 18:00-19:00
  • Till Lorena vid typ 20:00-01:00

Så ser min fredag ut! Fullspäckat schema som sagt!! :D

Nu hinner jag inte skriva mer men vi hörs ikvälll så fort jag har tid att sätta mig vid en dator och skriva!! :D

bjuder på en snygging!!!! gahhhh!!! <3

Johanna


Torsdag!

Förlåt!! Börjar med förlåt förlåt förlåt!! Vet att jag lovade bättre uppdatering idag men dagen har flygit för bi och hann absolut inte blogga imorse eftersom att bussen gock tjugo över sju så hann inte blogga:(

Aja kom hem vid 5!! Buss jävlen kom en kvart för sent!! Kul?!?!!? Kom hem då och kollade på ett avsnitt av one tree hill och åt sedan kvälls mat. Sedan har jag spenderat ett par timmar ute och krattat löv i mörkret!! Behövde pengar så fick ett lite jobb av mamma! Bra betalt i alla fall! Så har inte haft tid att blogga innan nu.

Tog en lång dusch också var mycket skönt så ligger nerbäddad i ny bäddad säng med nyrakade ben och ny tvättat hår?!?!?! Finns det någon skönare?? Såååååån skön känsla asså!!

Gick för övrigt bra på mitt naknak prov idag! Svarade på alla frågor och det känns bra så det är ju skönt!! :)

Ne nu ska jag ta och kolla på avsnittet av 90210 som jag sparade tills idag! Skriver imorgonen på morgonen!! LOVAR!!! Börjar vid kvart i 11 så det lär jag hinna!!

Här är snyggingarna i 90210!!



Johanna

Matspjälkningen!!

hej!! Har spenderat kvällen med min älskade plugg metod!! Kolla ett avsnitt av One Tree Hill och sedan läsa igenom allt om i detta fallet organisk kemi och matspjälkningen!! Sedan ett avsnitt av....... ja ni fattar! Mycket bra metod som passar mig för då blir man motiverad att läsa för att man vet att man får "belöning" sedan med ett avsnitt.

Som sak spenderat kvällen åt plugg då! Vakade av ett sms imorse vid halv 7 och det var ju tut för hade inte ställt klockan så tur i o turen! Sedan gick bussen 20 i 8 så hann inte blogga imorse! Kom hem vid kvart i 5 typ och då råckade Johanna somna en liten stund och vaknade sedan vid 6 och kunde ta nya tag då!

Dagen har inte bestått av mycket annat! Har haft så jävla ont i rumpan bara!! Träningsvärk från baletten igår! På idrotten idag så körde vi också jobbigt så kommer ha såååååååå ont imorgon överallt!! Kul att vår skola desutom består av 999999% trappor och att vi har våra skåp på 5 våningen!!

Det är 28 trappsteg mellan varje våning och är man då på 1:an så är det 112 trapp steg!!!!!!!!!! Det är 100 trappsteg för mycket!! Aja motion i alla fall!!

Ne nu ska jag ta och sova och ladda inför prov imorgon! Hoppas ni sover sött och lovar att det kommer vara bättre uppdatering imorgon! Är inte säkert jag hinner blogga på morgonen börjar 8 så bussen går 07:20 så kanske inte hinner:( men det märker ni!!





Johanna

Pluggar

Sitter och pluggar just nu men skriver er sen lite senare!! Ledsen för dålig uppdatering under dagen med!! Börjar man 8 och slutar 16 så hinner man inte med så mycket tyvärr!!! Men som sagt lovar att skriva mer sen!! :D

Johanna

Pluggar

Pluggar just nu skriver mer ikväll lovar!! Ledsen för dålig uppdatering idag!! Blir så när man börjar tidigt och slutar sent:((

Johanna:)


Lite skvaller!!!

Tjej som man är älskar jag att läsa skvaller!! hahah och jag vill inte han något jävla svenska skvaller utan det är amerikanskt skvaller om kändisar och sånt som är kul att läsa så tänkt då ta och tipsa på en sida som jag tycker är bra posh24.se!! Grymt bra sida med bra uppdatering och sånt!! De gillat Johanna!! Ett plus då är ju också om man inte är så bra på engelska är att det är en svenk sida!

Annars så kollar jag på många amerikanska hemsidor med!!

Twilight älskare som man är!!



Breaking Dawn öppnar stort

Den fjärde filmen i "Twilight" serien hade premiär förra veckan, och fans överallt skyndade sig till premiären. Nu har filmen haft den femte största öppningen någonsin.

Det borde inte komma som en chock att den fjärde filmen ur "Twilight"-serien "Breaking Dawn" blev en stor kassasuccé världen över. Filmen har blivit den femte största filmöppningen genom tiderna, med sina 139,5 miljoner dollar, som de tjänade in inom loppet av tre dagar, uppger CNN.

Före "Breaking Dawn" ligger "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2", "The Dark Knight", "Spider-Man 3" och "Twilight Saga: New Moon".

"New Moon", som är den andra filmen, blev alltså en större öppning än den fjärde och tjänade in närmare 142,8 miljoner dollar.

 

Är du det största Twilight fanet någonsin och ska gifta dig snart? Grattis! Nu kan du se ut som Kristen Stewart gjorde när hennes karaktär Bella Swan gifte sig med Edward Cullen! En kopia av Bellas bröllopsklänning säljs nu! Original designern Carolina Herrera designade inte kopian, men hon var involverad i designingsprocessen så den är så lik originalet man kan komma! Klänningen finns att köpa hos Alfred Angelo för ca 5.500:-.

 

 


Hemma!!

Äntligen hemma och kan ta det lite lugnt!! Kom hem vid 13:00 och kollade då på ett avsnitt av One Tree Hill och dagens avsnitt av Gossip Girl! Var så jävla bra gossip girl avsnittet hoppas verkligen på Blaire och Luie nu!!! Annars blir man ju galen de är perfekta för varandra!!!! :D

Aja gick till stallet sen och mockade och red och myste men en trevlig liten kille!! Han var sååååå duktig idag blev bara arg på han en gång men anars så är Johanna nöjd med sin älskade Brewly!!!!



Love you!!!

Nu så har jag precis hoppat ur duschen och håller på att fixa lite ma! När Johanna är hemma själv blir det alltid makaroner och majs!!! Smidigt och enkelt och helt klart godare än maten i skolan kan jag meddela!!

kvällen bjuder inte på så mycket annat ska plugga (om jag orkar) vilket jag inte kommer göra men har i alla fall LOVAT!!! mig själv att läsa igenom allt en gång i alla fall!!

Sen så kommer min syster hem från Egypten hon har varit där en vecka med en kompis och jag kan meddela att jag inte alls är avundsjuk!! Hehehhe får se vem som är brunast!!

Nu ska jag mumsa på mat och bädda ner mig i sängen för lite James Lafferty tid!! Hahah snyggingen från One
Tree Hill!!!






såååååååååååååååååå snygga!!!! <3 <3 <3 <3

Johanna

ensam mamma söker!

Sitter nerbäddad i sängen och har precis kollat på ensam mamma söker finalen! Kollade på tv3 play då övriga familjens medlemmar ville kolla på annat! Hade i alla fall 2 rätt av 3 så är ju helt okej lixsom! Var helt säker på att Hannah skulle välja Johan och var också helt säker på att My skulle välja Viktor men trodde faktiskt att Martin skulle välja Therese men såblev de ju inte men hoppas de är lyckliga i alla fall trots att jag inte gillar Jane!! men men som sagt hoppas de är lyckliga!



Nu ska jag ta och kolla vidare på One tree hill som den nörden jag är!! Hahah jag ska hinna med och läsa lite i min engelska bok med! Håller på att läsa Twilight första boken på engelska i skolan och har halva kvar ska läsa ut det till på onsdag men det ska nog gå bra annars får jag kolla filmen!! Hahah!!



Johanna

there is only one tree hill <3

Hemma nu från skolan!! Tar en eveghet tycker jag! Hatar när det är mörkt när man kommer hem vilket tyvärr är varje dag nu för tiden tycker jag! Idag så behöver jag verkligen plugga men vem fan pallar de?!??!??! så jag ska bädda ner mig i sängen för ett x antal avsnitt av One Tree Hill!! Gud vad bra det är alltså!! Har nog sett alla avsnitt 100000000 gången men det är lika bra varje gång!!! :D Aja tänkte fråga vad ni vill att jag ska blogga om, om det är något speciellt och så:) nej nu kallar tree hill på mig!!!








Johanna

Teater!!

Har en lite pause i min 3 h långa teater lektion!!! Gud vad man älskar teater alltså!! Galet kul!!! Hoppas man får chansen att göra det till min karriär!!! Gud nu vill man ju bara bli känd och ut i världen och resa!! Aja slut med drömmandet börjar nu tillbaka till verkligheten!! Skriver mer sen puss!!

Johanna ps kan tyvärr inte ladda upp bilder men gör de när jag kommer hem:)


Frukost!!

God morgon!! Sitter och äter frukost och vaknar till ett avsnitt av One Tree Hill:)) Dagen blir lång men helt okej förutom dem dryga samhällen men men får väl överleva!! Sedan är det bara engelska och en 3 h lång teater lektion så är ju helt okej enligt mig:)) hoppas er dag blir bra trots att de är måndag!! Nu ska jag kolla vidare och fixa till mig:))


One Tree Hill?!?! <3

Bara jag som fortfarande är pigg?? Kommer bli en jobbig dag imorgon om jag inte somnar snart!! Ska nog ta och kolla på lite One Tree Hill nu och drömma mig bort till James Lafferty & Chad Michelle Murray!! Gahhh såå snygga asså!!!!


Rumour has it / someone like you - Glee

Ligger nerbäddad i sängen och kollar klart på slutet av grey's anatomyu säsong 7:)

Veckans Glee avsnitt var ju bara såå bra älskar verkligen denna låt!! Hoppas den kommer ut på Itunes snart så jag kan lyssna på den hela tiden utan att behöva vara på youtube! Vill också se vad som händer i nästa avsnitt slutade ju så bra!! Kan meddela att jag följer serierna efter hur de släpps i USA!

här är låten i alla fall:D






Börjar 20 i 10 imorgon så är lite sovmorgon i alla fall:D Skriver nog en kort uppdatering innan jag ska lägga mig får se om jag orkar kommer ihåg och hinner :D

Johanna

Mitt rum är på g!!

Sitter och håller på med en inlämingsuppgift som ska vara inne i morgon! Ska vara 1 sida så är nästan klar ska skriva om min karaktär jag är i en pjäs glömde manuset i skolan så är inte det lättaste men det börjar nå slutet:)
Idag så har jag fixat på mitt rum köp lampor till mina förnster fixat scaslongen som min moster gett mihg för de får inte längre plats med den. Ska klä om den ordentligt sen men den är röd! Inte okej på mitt rum så har fixat den lite innan vi ska klä om den fick den igår så har inte hunnit men vi ska göra det snart.

Lite bilder med på schaslongen



På lampan fast den är inte så bra men den kommer här:D



och på mitt bord som jag har pysslat med ett antal timmar:D




En liten video på hur det ser ut på mitt rum och det är lite stökigt jag vet!!!



Nu ska jag fortsätta min skrivande!

God morgon!

God morgon god morgon! Just nu så har jag precis vaknat och fixat till mig ska bort till mormor och morfar och min älskade moster som är nere från Göteborg och äta brunch typ! Så det ska bli trevligt!

Gick verkligen och la mig med leendet på läpparna och drömde mig bort hela vägen till USA och New York!! Gud det ända jag vill göra just nu är att sluta skolan (ta studenten) och sedan bara bege mig bort över Atlanten! Ghahhh kan man längta så här mycket?? Vad har ni för drömmar och vad vill ni uppnå med ert liv?? Ja ni har ju hört mitt men jag kan garantera er att det finns mer om ni vill höra släng bara in en kommentar så får ni reda på mitt dröm bröllop exempel:D

Så här ser jag ut just nu lite enkel pallar inte stå med en massa om man bara ska iväg till släkten lixsom!!!



skriver mer när jag kommer hem men blir ingen direkt händelse rik dag iallafall

Johanna

Grey's Anatomy - en av många!

Just nu så ska jag ta och bädda ner mig i sängen! Efter att ha varit på min gamla mormors 90 års kalas (inte jätte kul btw) så har jag kollat på ett x antal hemsidor om NYFA (New York Film Academy) så sitter här helt super glad och bara längtar tills man tagit studenten och kan dra över Atlenten till the big appel!!
Ne nu är det slut pratat om de! Ska ta och kolla på ett x antal avsnitt av Grey's anatomy och somna med ett stort leende på läpparna så får vi se vad morgondagen erbjuder! Men säger förhoppningsvis godnatt för dagen.



Johanna

New York Film Academy <3

Hej! Jag heter då Johanna Strandh, jag är 16 år 17 i januari. Jag pluggar just nu på teater linjen i Karlskrona. Min stora dröm har alltid varit att flytta till USA och plugga där. Jag har nu hittat min dröm skola New York Film Academy i New York och nu undrar ni vf skrev hon att de ligger i New york det hör man ju på namnet! Men det är faktiskt så att det även finns NYFA (New York Film Academy) i Los Angeles så det var därför jag skrev. Jag älskar ju då att stå på scen och vari i fokus! All eyes on me!!

På fritiden rider jag min underbara sköthäst Brewly som ger mig glädje varje gång vi ses. Jag älskar ju då också mina vänner så jag umgås gärna med dem med. Jag lever för att följa alla Amerikanska teve serier! hahah följer nog det allra flesta så har ni frågor om några så kan jag förhoppningsvis svara på detta!

Bloggen kommer handla om mitt liv och om hur jag tar mig an min dröm och förhoppningsvis så kommer ni få följa med mig hela vägen fram! Det är bara att hålla tummarna!!

Så detta var en lite kort info om mig vill ni veta mer släng in en kommentar så lovar jag att du får svar!!

ps. håller på med designen men ni får stå ut med denna ett tag medans jag gör fin putsningarna:D ds

Johanna

Välkommen till min nya blogg!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus