Beach 2012

Hej! ny duschad och ny rakad! Finns ingen skönare känsla har dessutom ny bäddat och ny tränad känner redan träningsverken skönaste känslan ever! Kom hem från skolan vid halv 5 då blev det att ställa sig och laga mat direkt och vid kvart över 5 var pastan och falukorven klar, blev ju då att äta sedan upp på rummet och byta om till träningskläder för vid 6 skulle vi köra hemifrån och hämta upp en av mina vänner Tulda (matilda) och sedan begav vi oss till Rosenholm för 1,5h fyss träning. here we com beach 2012!



Ni förstår nog nu varför jag inte hunnit blogga men nu är jag hemma igen! Ska kolla på ett avsnitt av The O.C innan det är dags för BB och sedan efter det läsa lite och sova!

Imorgon så börjar jag vid kvart i 2 så ska till stallet på morgonen också och fixa mocka och sådant så blir det inte lika stressigt efter skolan. Vi har ingen matte så får lite extra sovmorgon inget man klagar över!

Nä har nog berättat allt för dagen! Känns jävligt onödigt att gå till skolan för en lektion! men men ska inte klaga kunde börjat vid 11 och då hade jag inte orkat gå upp tillräckligt tidigt för att gå till stallet innan så man får se det positiva i det negativa!



Ha det bäst!

uppslukad

Blev helt uppslukad av boken igår så när jag sedan kollade på klockan var hon 22:00 och då sprang jag ut till soffan och satte på tv för att kolla på BB sedan när det var slut var jag så trött så jag gick och la mig och vaknade inte förens nu!

Vi har sovmorgon varje torsdag och fredag till typ 11 så rätt nice att få sova ut lite mot slutet av veckan!

Nu så sitter jag och ska äta lite frukost och kolla på något avsnitt av The O.C innan det är dags för att göra sig redo för dagen!

Hoppas ni får en underbar dag! För det är vad jag satsar på!

"don't go for second best baby"



RSS 2.0

Namn 


Epost 


Ämne:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus