Borta bra men hemma är bäst <3

Tänkte att nu när det är sportlov och allt ska jag ta tag i bloggandet bara de att pappa jag och syrran har varit uppe i fjällen närmare bestämt <Idre3 och där har jag ju inget internet så gick inte som planerat!



Kom hem idag efter en hellllll vecka i fjällen med skidåkning och ja ännu mer skidåkning!! Första åket på morgonen när det är manchester i hela backen! Åhh det finns inget bättre!!!

Var som sagt hemma idag vid 2/3 tiden och då packade jag upp allt direkt annars står det i två veckor och det pallar jag ej så fixade det och myste sedan ner mig i sängen efter 11h i bilen och en vecka utan min säng var det en obeskrivlig känsla!!

Vi åkte vid 03:00 från dalarna inatt så hann inte få så många timmar innan det vilket betyder att jag är så j*vla trött men men, ska kolla på en film och sedan säga hej då för idag tror jag!

Alla undrar säkert om jag ska kolla på Melodifestivalen 2012! Mitt svar NEJ! Jag är ingen jävla PENSIONÄR som inte har ett liv lixsom!



Allvarligt svenska folket vill ni att fler ska kolla ta tummen ur röven och gör det bra och inte till ett PENSIONÄRPOGRAM!!! ÄR INTE HÄR FÖR ATT LYSSNA PÅ NÅT JÄVLA DANSBAND! BEHÖVER JAG SÄGA MER?!?!

Dagens stora DISS går till er MEDLODIFESTIVALEN 2012- För att ni allt suger en mans kroppsdel och för att jag är 17 inte 67!!!!

Nää nu ska jag faktikst ta och göra lite nytta få se om jag ändra med designen lite men om det strular vet ni vf:D

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

RSS 2.0

Namn 


Epost 


Ämne:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus